Η ΕΤΑΙΡEΙΑ

Τεχνικό Γραφείο 45 > Η ΕΤΑΙΡEΙΑ
1

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στην τεχνική και συμβουλευτική δραστηριοποίηση μελέτης και κατασκευής ιδιωτικών έργων.
2

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Από έμπειρους μηχανικούς και ειδικευμένους συνεργάτες.
3

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Προτείνουμε και υλοποιούμε ποιοτικές, καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Η Εταιρεία 45 x

Το τεχνικό γραφείο 45 βρίσκεται στην Αθήνα και ιδρύθηκε από μια ομάδα τριών επιστημόνων με πολύχρονη ατομική εμπειρία στους τομείς των μελετών και της κατασκευής, τον Βαγγέλη Χάντζο (Πολιτικός Μηχανικός, ΤΕ/MBA), τον Δημήτρη Μέγα (Αρχιτέκτονας / Διακοσμητής, ΤΕ) και τον Γιάννη Λαμπρόπουλο (Τοπογράφος Μηχανικός, ΕΜΠ).

Ποιοι είμαστε x

Η εταιρεία 45 αποτελείται από μια δημιουργική ομάδα, με στόχο την δραστηριοποίηση στους κλάδους των αρχιτεκτονικών και τεχνικών μελετών, κατασκευής και επίβλεψης έργων, αδειοδοτήσεων καθως και συμβουλευτικές διαδικασίες.

Η αποστολή μας x

Ως μια δημιουργική ομάδα, προτείνουμε και υλοποιούμε ποιοτικές, καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο με την ίδια σημασία ανεξαρτήτου μεγέθους και είδους εργασιών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας λύσεις ανταποκρινόμενες πάντα στο χρόνο αλλά και στον οικονομικό προϋπολογισμό του εκάστοτε έργου.

Η φιλοσοφία μας x

Κίνητρα μας για να σχεδιάσουμε έργα είναι η απήχηση και η ανταπόκριση στα σημερινά δεδομένα, καθώς και οι ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, προσαρμοσμένες μέσω του σχεδιασμού, στο περιβάλλον που θα υλοποιηθεί το έργο.
Τα νέα καινοτόμα υλικά και η σύγχρονη τεχνογνωσία και τεχνολογία, η αισθητική και η λειτουργικότητα κάθε χώρου αποτελούν έμπνευση για την ομάδα 45, προκειμένου να δημιουργήσει σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές προσεγγίσεις.
Ευνοούμε τον βιώσιμο σχεδιασμό και τεχνολογία με σεβασμό στο περιβάλλον και την αισθητική.
Στόχος, κάθε έργο να έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλεται και να ενσωματώνεται διαχρονικα στην εποχή του.

Σκοπός x

Η υλοποίηση των έργων συνοδεύεται από μια σειρά διαδικασιών, εγγυήσεων αλλά και την προσωπική  μας φροντίδα, ώστε να εξασφαλιστεί μια ασφαλής, ποιοτικά και τεχνικά σωστή και εντός χρονοδιαγράμματος κατασκευή.
Με βάση τα παραπάνω εγγυόμαστε παραγωγή υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, με κεντρικό γνώμονα πάντα το τελικό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή μορφή.